Mad opskrifter. har du sikkert allerede stiftet bekendskab med i de utallige kogebøger der er på bogmarkedet. Denne opskrift samling er ikke meget anderledes, men den udgør dog en samling af de, mere eller mindre avancerede, retter som vi har haft glæde af i vores familie. Nu er det jo sådan at smag og behag er forskellig, så derfor vil naturligvis ikke alle synes om de samme retter som vi gør – her er der kun et råd at give; Smid heftet væk, der er ingen grund til at gemme noget man ikke kan lide.

Både min kone Karin og jeg finder madlavning interessant, dvs. det sædvanlige hverdagsmad er jo ikke altid lige sjovt, men det er alligevel spændende at lave god mad til gode venner og familie. Da nu vore to børn Katrine(12) og Mikkel(9) er begyndt at lave aftensmaden er vi begyndt at tale om hvilke retter vi alle godt kan lide, og hvordan de laves. Opskrifter i kogebøger angiver jo en grund ide, men igennem årene er vi begyndt at rette lidt og sammensætte tingene på en måde som vi kan lide.

Ofte ser man at kogebøger samler en stor mængde opskrifter hvoraf ikke alle er lige spændende, og hvor der nok er en opskrift på Mørbrad a l’orange, men ikke på Frikadeller.

Idéen med dette hefte er, ikke at lave en kogebog, for selve madlavningen kan man jo nok finde ud af, men derimod at presentere en Opskriftsamling af de bedste og mest benyttede, retter vi kender. Informationen heri er på ingen måde et forsøg på at beskrive alt, og som du vil se er valget af retter meget personligt rettet ind efter vores smag. Specielt har jeg valgt at fokusere på retter der kan fremstilles i en campingvogn, hvor man ikke har Foodprocessor, Varmluftovn med grillelement og 4 plade termostyret komfur, men derimod må klare sig med 3 gasblus og måske en elektrisk grill/toaster. Dog har jeg alligevel medtaget en del ovnretter, fordi disse har en stor betydning for vores daglige spisevaner.

Post Navigation